Mandag den 1. maj kl. 10 får du adgang til eksklusivt pre-sale af billetter til efterårs-koncerterne med The Minds of 99. Ved at tilmelde dig denne mail-liste, vil du få direkte besked via email med information om, hvordan du vil kunne købe billet før det offentlige salg starter.

Denne mail-liste bestyres af Beatbox Entertainment, som arrangerer koncerter i Danmark - her iblandt bl.a. de københavnske koncerter med The Minds of 99. Via denne mail-liste får du koncertnyheder fra Beatbox Entertainment og du vil tillige modtage nyhedsbreve fra bandet selv. Det er ganske gratis og uforpligtende at modtage vores nyhedsbreve, og du kan fravælge at modtage disse når som helst.

Når din tilmelding er fuldført, vil du efter 5-10 minutter modtage en email fra Beatbox Entertainment med links til billetsalget.

PS! For at sikre at vores email ikke havner i dit spamfilter, vil det være en god idé at gemme vores adresse info@beatboxentertainment.dk i dit adressekartotek og i dine "afsendere du har tillid til" (hvis du har sådan én), inden du klikker på "tilmeld". Vi sender herefter en bekræftelsesmail. Skulle den ikke nå frem til dig, så skriv til os på info@beatboxentertainment.dk
* angiver et påkrævet felt